Inbrekers rammen politieauto en vluchten

HUIZEN – Tijdens de nachtelijke surveillance zag de politie in de nacht van dinsdag op woensdag rond kwart over twee op de Lijzij een auto die zij wilden controleren. Echter wilde de bestuurder van het voertuig aan de controle ontkomen. Hierop heeft de politie de doorgang geblokkeerd met hun politieauto. De bestuurder besloot daarop om de politieauto te rammen. Hierbij werd ook een geparkeerde auto beschadigd. De auto ging er hierna snel vandoor en iets verderop vluchtten de drie inzittenden in verschillende richtingen weg. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. De politiehelikopter kwam de politie assisteren met zoeken en heeft enige tijd boven Huizen gevlogen. De drie verdachten zijn echter niet meer aangetroffen. Het voertuig is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vorig artikelPlofkrakers Duitsland na achtervolging gepakt in Huizen
Volgend artikelArrestatieteam schiet op man in Bussum