Arrestatieteam schiet op man in Bussum

BUSSUM – Een arrestatieteam heeft vanmiddag een man opgepakt in een flat aan De Sparren in Bussum. De man zou volgens de politie ruzie hebben gehad met een vrouw en zou daarbij gedreigd hebben met een pistool. De politie heeft twee uur lang op de galerij van de flat met de man onderhandeld. De man gaf zichzelf echter niet over. De flat was omsingeld door agenten. Ook een politiehelikopter hing enige tijd boven de flat, voor het geval de man op de vlucht zou slaan. Het arrestatieteam heeft de man overmeesterd met een zogenaamde bean bag en afgevoerd naar het politiebureau. In de woning werd geen vuurwapen gevonden. Wel andere wapens zoals steekwapens, ploertendoder en een handboog.

Vorig artikelInbrekers rammen politieauto en vluchten
Volgend artikelBrand verwoest buitenkeuken Kasteel Sypesteyn