Ongeval op A27 bij Eemnes

EEMNES – Op de A27 bij het knooppunt Eemnes richting Almere is vrijdagmiddag na een ongeval een flinke ravage ontstaan. Een auto met vermoedelijk een te zwaar geladen aanhanger met zand schaarde over de weg. Een automobilist klapte hier vervolgens frontaal bovenop. De twee hoofdrijbanen raakten versperd door de ravage. Het verkeer moest daardoor tijdelijk over de vluchtstrook. Beide chauffeurs zijn door het ambulancepersoneel gecheckt, maar hoefden uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De aanhanger is door de politie in beslag genomen voor onder andere een weging en een technische controle.
De ambulance ter plaatse is door de ANWB nagekeken. Toen zij bij het ongeval aankwamen tikte de ambulance behoorlijk. Een defecte aircopomp bleek defect ze konden hun weg wel vervolgen.

Vorig artikelHond gered bij woningbrandje in Kortenhoef
Volgend artikelGewonden bij ongeval op Larenseweg