Gezin met auto tegen boom na inschattingsfout

HUIZEN – Aan de Naarderstraat heeft zaterdagmiddag rond vier uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Volgens een getuige gebeurde dit omdat de auto met zeer hoge snelheid aan het inhalen was. De bestuurder maakte hierbij een inschattingsfout omdat er nog een tegenligger aan kwam. De bestuurder kon de tegenligger nog net ontwijken. De auto klapte hierna tegen een boom welke afbrak. Bij het ongeval raakte wonderbaarlijk genoeg niemand gewond. De inzittenden van de auto een buitenlands gezin hielp met het opruimen waarna zij van de politie in lijn moesten gaan staan om gefotografeerd te worden. Ook kennissen van het gezin welke niet bij het ongeval betrokken waren werden op de foto gezet. Waarom ze gefotografeerd werden is niet duidelijk. Bergnet heeft het beschadigde voertuig afgesleept.