Erehaag voor overleden brandweerman

HILVERSUM – De brandweer van Hilversum nam vrijdagmorgen met een erehaag afscheid van hun overleden oud brandweerman Ad (Adrianus Christiaanse). Ad kwam op 15 januari 1974 in dienst van de brandweer en trad toe tot het korps op 8 november 1976.
Op 1 mei 2008 ging hij met functioneel Leeftijd ontslag (FLO). Ad was voornamelijk actief in de 24 uurs uitrukdienst maar deed daarnaast ook de verbindingen op de alarm centrale en bij grote incidenten was hij ook actief in de verbindings commandowagen. Zijn werk bij de brandweer was zijn hobby en zijn leven. Na de laatste groet op de brandweerkazerne Hilversum is Ad in besloten kring gecremeerd.

Afbraak meldkamer Post Neuweg 1985
Ad samen met zijn vrouw Irene echte brandweer liefde 1985

Ad vlak voor zijn FLO in 2008