Auto vliegt uit de bocht en knalt tegen boom

HILVERSUM – Aan de Geert van Mesdagweg is in de nacht van woensdag op donderdag een auto uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst. Rond kwart voor twee vloog de auto uit de bocht en kwam tegen een boom tot stilstand. Dit ging met een harde klap vertelt een omwonende. De auto raakte door de klap zwaar beschadigd. De vier inzittenden een 18-jarige Baarnaar een 17-jarige Hilversummer en twee 17-jarige Soesters  raakten allen lichtgewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plaatse onderzoek doen. Vermoedelijk heeft de bestuurder te hard gereden. De auto welke pas sinds een week in bezit was van de eigenaar is geborgen door een bergingsbedrijf. De auto is total loss. © Het is niet toegestaan om teksten en afbeeldingen van deze site te kopiëren en/of dupliceren.