Auto tegen boom na aanrijding in Naarden

NAARDEN- Aan de Huizerstraatweg heeft donderdag een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is rond kwart voor zes met zijn auto tot stilstand gekomen tegen een boom na een aanrijding met een andere auto. Hierbij raakte de bestuurder gewond. Een van de auto’s kwam van het tuincentrum af, maar door het slechte zicht door de vele dikke bomen die daar staan, heeft de bestuurder van de Volkswagen de aanstormende Seat niet kunnen zien .,Tevens bleek uit de remsporen die op het wegdek stonden, dat de Seat te hard had gereden. In de Volkswagen zaten naast de bestuurder, nog een aantal kinderen. Deze zijn allemaal met de schrik vrij gekomen en hebben als troost een traumabeertje gekregen van de ambulance broeders. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Tijdens dit onderzoek was de weg afgesloten. Bergnet heeft beide auto’s afgesleept Foto’s : Peter Mol