Auto crasht tegen gevel net geopend Bewegingscentrum

HILVERSUM – Aan de rotonde op Jan van der Heijdenstraat met de Larenseweg heeft woensdag een ongeval plaatsgevonden. Even voor zes uur ging het mis, een automobilist verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. Zijn auto vloog vervolgens over een paaltje en reed met een flinke klap tegen de gevel van het Goois Medisch Bewegingscentrum. De automobilist, een man op leeftijd, kwam met de schrik vrij. De gevel van het pand raakte zwaar beschadigd.

“Erg zuur” vertelt de eigenaar “De wethouder had onze nieuwe locatie gisteren feestelijk geopend, kijk de ballonnen staan nog bij de deur.” Na weken voorbereiding had hij vanavond eindelijk een avondje vrij tot de telefoon ging. “We dachten nog even dat het een flauwe grap was maar helaas.”

In het pand is de schade ook flink, een radiator is ontzet en lekt water. Ook diverse fitness apparatuur raakte beschadigd. Een aannemer kwam ter plaatse om het gat in de gevel te dichten en de lekkage te verhelpen. Het voertuig is door een berger afgevoerd.