Vermoedelijke telefoonroute Dascha Graafsma

HILVERSUM – Team Dascha Onderzoek (TDO) heeft de vermoedelijke telefoonroute vanaf het verlaten van clubgelegenheid Let’s Get Down tot en met het stilvallen van Dascha haar telefoon gereconstrueerd.

De 16-jarige Dascha kwam in november 2015 na een avond stappen in discotheek Let’s Get Down in Hilversum om het leven bij een aanrijding met een trein. De politie gaat uit van zelfmoord, haar vader gelooft dit echter niet en doet nog steeds onderzoek met zijn team TDO.

De route is gebaseerd op digitaal forensisch- en tactisch onderzoek. Zowel data uit Dascha haar iPhone 5s als later verkregen informatie zijn voor deze route gebruikt. Deze route laat de weg van Dascha haar telefoon zien. Dit zegt echter niets over wie op dat moment in het bezit was van haar toestel. Heeft u tips mail ze dan naar info@daschagraafsma.nl