Politiebeelden van wilde achtervolging

HILVERSUM – De politie heeft beelden vrijgegeven van een achtervolging in de nacht van 27 april door Hilversum. De scooterrijder ging er de bewuste avond vandoor op Utrechtseweg na het negeren van een stopteken. Later bleek dat de bestuurder geen rijbewijs had en de snorfiets flink was opgevoerd. De bestuurder kreeg proces verbaal voor het rijden zonder rijbewijs het negeren van een stopteken en overschrijding van de constructiesnelheid.

De politie wil met de beelden laten zien wat de risico’s zijn en hoe collega’s van de politie in Hilversum samenwerken om op een zo veilig mogelijke manier een verdachte aan te houden. Om u ook inzicht te geven in het contact met de meldkamer, is het portofoon verkeer toegevoegd aan de video. Door een goede samenwerking, hadden de verdachten geen kans meer om te ontkomen.

 

Vorig artikelWerknemer chemische fabriek Givaudan gewond
Volgend artikelScootmobiel aangereden door auto