Slachtoffer steekpartij bloedend op de vlucht

HILVERSUM – Rond elf uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in een auto. Bij de splitsing Diepeweg met de Naarderstraat is een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer vluchtte over straat en klopte hevig bloedend aan bij een coffeeshop aan de Naarderstraat. Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Hilversum, was aanspreekbaar en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

AANGEHOUDEN
Volgens getuigen hadden het slachtoffer en de dader ruzie toen zij in het voertuig zaten. Een zoekactie naar de verdachte werd ingezet. Op de Kapelstraat kwam een melding dat een man schreeuwend op straat stond. Hij voldeed aan het signalement van de verdachte. Hij vluchtte richting de Koningshof waar hij aangehouden kon worden. Ook daar verrichte de Forensische Opsporing sporenonderzoek.

De verdachte, 38 jaar uit Den Dolder, zit vast. Het slachtoffer en verdachte waren bekenden van elkaar. De recherche onderzoekt wat zich heeft afgespeeld op de Naarderstraat.