Politie geeft beelden moordenaar Martin Kok vrij

LAREN – Op 8 december 2016, op de parkeerplaats van een Larense seksclub werd Martin Kok doodgeschoten. Deze liquidatie was dinsdagavond in de uitzending van Opsporing Verzocht. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en eventuele handlangers en vraagt om tips. Weet u misschien wie de verdachte is of heeft u iets gezien of gehoord wat met de moord op Martin Kok te maken heeft?

Twijfel dan niet, bel gratis de Opsporings-tiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem. Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.