Brand in seksclub Nederhorst den Berg

NEDERHORST DEN BERG – Brandweerlieden uit alle hoeken van de provincie trokken zaterdag naar Nederhorst den Berg. Hier werden brandweer wedstrijden gehouden. Op twee verschillende locaties werden de klasse TS-HD en de klasse 112 gespeeld. Natuurlijk is het doel om geoefend te blijven maar ook de strijd om de 1e plaats. Op de TS-HD baan kregen de brandweerkorpsen een melding van een brand in een seksclub aan de Voorstraat. In de club ‘De natte straalpijp’ was brand uitgebroken welke geblust moest worden. Een aantal bezoekers van de club en prostituees moesten het pand zo snel mogelijk verlaten. Aan de Eilandseweg op de 112 baan was er van alles aan de hand bij een agrarisch bedrijf. Een koe was ontsnapt en had hierbij slachtoffers gemaakt. Ook was er brand ontstaan welke geblust moest worden. En er was een man met zijn been in een versnipperaar terecht gekomen.

Uitslagen

klasse 112
1. Brandweer Bussum
2. Brandweer Spijkerboor
3. Brandweer Muiden
4. Brandweer Weesp
5. Brandweer Middenmeer
6. Brandweer Assendelft
7. Brandweer Broek in Waterland
8. Brandweer ’s-Graveland
9. Brandweer Spaarndam
10. Brandweer Houtveldweg

klasse TS-HD
1. Brandweer Blaricum
2. Brandweer Huizen
3. Brandweer Laren
4. Brandweer Marken
5. Brandweer West-Wieringen
6. Brandweer Muiderberg
7. Brandweer Volendam
8. Brandweer Oosthuizen

Vorig artikelSchoorsteenbrand slaat door
Volgend artikelLoosdrechtse brandweer neemt afscheid van trouwe vrijwilligers