BLARICUM – Aan Verloren Engh heeft vrijdagmorgen een woningoverval plaatsgevonden. Rond negen uur kwamen twee onbekende mannen het terrein oplopen. Het tweetal was gewapend en droeg gezichtsbedekking. Ze bedreigen de tuinman, die hierbij lichtgewond raakte. De daders zijn niet in de woning geweest. Ze vluchtten weg in de richting van een nabijgelegen park. Ondanks een zoekactie zijn de daders niet aangetroffen. De tuinman is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Het ging om de woning van de eigenaar van Oger een keten herenmodezaken in Nederland en België. Buurtbewoners melden ons dat er gisterenavond al twee verdachte personen zijn gezien in de wijk. Ogers zoon meldt aan Quote dat de overval mislukt is. „Er is gelukkig niks gebeurd. We hadden al goede beveiligingsmaatregelen, en die gaan we nu nog verder aanscherpen.” Foto’s : Peter Mol