Lichaam vermiste Shero gevonden

UPDATE 07-03-2017 Verdrietig nieuws over Shero Hussain Amin (53 jaar).
Zijn stoffelijk overschot is gisteren aangetroffen in het Amsterdam Rijnkanaal bij Loenen aan de Vecht. Shero was vermist sinds 13 februari 2017. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

LOENEN AAN DE VECHT – Maandag 13 februari 2017 is Shero met zijn auto, een Mazda 3 , kleur zwart, voorzien van het kenteken 91-TN-LD, met onbekende bestemming vertrokken vanuit Loenen aan de Vecht. Shero droeg een olijf groene broek, een donker groene winterjas, en bruine hoge schoenen. Anders dan op de foto draagt  Shero geen bril. Er zijn zorgen om het welzijn van Shero, hij is afhankelijk van medicatie.

UPDATE : Het in dit bericht genoemde voertuig is inmiddels aangetroffen in Loenersloot. Van Shero ontbreekt echter nog steeds elk spoor.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Naam: Shero Hussain Amin
Geboortedatum: 12-12-1963
Huidige leeftijd: 53
Lengte: 160-165 cm
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin
Geslacht: Man