Brandweer zakt weg bij brand in Laren

LAREN – Maandag rond tien voor twaalf werd de brandweer opgeroepen voor een brand bij zorgcentrum Theodotion. Meerdere korpsen werden naar het adres aan de Werkdroger gestuurd. Ter plaatse bleek een aggregaat in de berging de oorzaak. Het apparaat had lekkage hierdoor was flinke rookontwikkeling ontstaan. De brandweer had het incident al snel onder controle.

Een brandweerwagen uit Hilversum kwam echter in de problemen. De chauffeur wilde achteruit het terrein verlaten . In de smalle bocht gleed de brandweerwagen weg een lantaarnpaal voorkwam dat de wagen in zijn geheel wegzakte. De brandweer heeft de wagen gezekerd aan een dikke boom. Hierna kon het voertuig weer de weg op getrokken worden. Het voertuig kon hierna op eigen kracht terug naar de kazerne.