Nieuwe reportage in zake Dascha Graafsma

HILVERSUM – Uit nieuw onderzoek is gebleken dat Dascha in de uren voor haar dood niet alleen is geweest. Dat concluderen de particuliere onderzoekers in hun tweede documentaire. Dascha werd een jaar geleden na een avondje stappen in Hilversum gegrepen door een trein. Het Openbaar Ministerie (OM) concludeerde dat ze zelfmoord had gepleegd. De familie denkt echter nog steeds dat dat niet klopt en heeft het onafhankelijke “Team Dascha Onderzoek” gevraagd haar laatste uren te reconstrueren. Met deze nieuwe documentaire wordt gezocht naar antwoorden op de vele vragen over de dood van het 16-jarige meisje.

Het doel van deze documentaire is zo veel mogelijk sluitende antwoorden te krijgen op de vragen die blijven bestaan. Dat er informatie beschikbaar komt waarmee het Openbaar Ministerie het onderzoek moet heropenen. De vader van Dascha denkt dat het OM er na het bekijken van deze documentaire niet meer omheen kan.

Bekijk ook de vorige documaintare : De laatste uren van Dascha

Heeft u meer informatie over Dascha, de gebeurtenissen in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november 2015, of over het fatale ongeval dan verzoeken wij u contact met Team Dascha Onderzoek – TDO op te nemen. Uiteraard kan dit ook anoniem.

E-mail: info@daschagraafsma.nl
Twitter : https://twitter.com/Joey_Roelofs