Gemaskerde mannen slaan er op los

Hilversum – In de nacht van dinsdag 27 december op woensdag 28 december vond op de Van Hogendorplaan een poging tot zware mishandeling plaats. De beide slachtoffers raakten licht gewond. Rond 05.44 uur liepen twee mannen naar hun bedrijf gevestigd aan de Van Hogendorplaan, waar zij werden opgewacht door drie gemaskerde verdachten. Zonder enige aanleiding sloegen de verdachten met slagwapens in op de twee slachtoffers. De mannen, inwoners uit Baarn en Eemnes in de leeftijd tussen 32 en 48 jaar oud, konden de klappen grotendeels ontwijken of afweren en raakten nagenoeg niet gewond. De verdachten zijn hierna weggerend in de richting van de Diependaalselaan.

Iets gezien ?
Een van de daders droeg een trainingsbroek met witte strepen. Van de andere twee verdachten is nagenoeg geen signalement bekend. De politie heeft met een diensthond de route nog uitgelopen die de verdachten gebruikten, maar dit leidde niet tot enig resultaat. De politie heeft een aangifte opgenomen en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.