Appartementencomplex ontruimd bij felle autobrand

HILVERSUM – In de nacht van zondag op maandag rond kwart over twee is er een auto uitgebrand. De auto stond geparkeerd op de binnenplaats van een appartementencomplex aan de Gasthuisstraat. Door de enorme vlammen sprongen er enkele ruiten van het appartementencomplex. De bewoners zijn door de politie wakker gemaakt ,zij moesten direct hun woning verlaten. Medewerkers van Restaurant Holyland probeerde de autobrand nog te blussen met poederblussers maar dit lukte niet. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur al snel onder controle. Enkele bewoners werden opgevangen in het restaurant. Voor zover bekend raakte er bij de brand niemand gewond. Een ambulance was uit voorzorg wel ter plaatse. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk. Foto’s : Bastiaan Miché