Man neergeslagen en beroofd van geld

HILVERSUM – Vanmorgen werd een 49-jarige man uit Soest slachtoffer van een beroving. Het slachtoffer was rond 07.15 uur bij een woning aan de Vaartweg in Hilversum toen hij uit het niets een klap op zijn hoofd kreeg. De man raakte buiten bewustzijn en toen hij weer bij zinnen kwam, werd hij door twee voorbijgangers geholpen. Agenten kwamen ter plaatse waarna de man ontdekte dat hij was beroofd van zijn geld. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis waarna hij even later weer naar huis mocht. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze beroving, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-Online.

Vorig artikelKerststukje op bakoven vat vlam
Volgend artikelMiddelbrand bij woonzorgcentrum De Bolder