Brand bij McGregor aan de Nassaulaan in Bussum

BUSSUM – Bij een filiaal van Mc Gregor aan de Nassaulaan is vanmiddag rond half twee brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer kwam er rook uit de achterzijde van het pand waarop direct middelbrand werd gegeven. Even later kwam de rook aan de voorzijde van de winkel naar buiten. Door het snelle ingrijpen van de brandweer was het vuur snel geblust. De brand ontstond achter in de opslag. De winkel heeft door de brand wel flinke rookschade opgelopen. Ook de naastgelegen winkels liepen rookschade op. Bij de brand raakte gelukkig niemand gewond. Foto’s : Bob Awick Maak ruimte voor hulpdiensten!!!!
De brandweer kon maar moeilijk bij de winkel komen er stond een bestelauto dwars voor de paaltjes geparkeerd.

Vorig artikelVerdachten aangehouden voor straatroof
Volgend artikelKerststukje op bakoven vat vlam