Auto botst tegen gevel van woning

NEDERHORST DEN BERG – Aan de Meerhoekweg in Nederhorst den Berg is zaterdagmiddag rond één uur een bestuurder met zijn auto tegen een woning gereden. De bestuurder een oudere man is door onbekende oorzaak de macht over zijn voertuig verloren. Hij reed met zijn voertuig door een groenstrook en kwam met een flinke klap tot stilstand tegen een woning. Hulpdiensten waren al snel ter plaatse. De brandweer heeft voor de veiligheid de accu van de auto losgekoppeld. De bestuurder is ter controle door een ambulance naar het amc ziekenhuis gebracht. Zowel de auto als de woning raakte door het ongeval flink beschadigd. Foto’s : Bastiaan Miché

 

 

 

 

 

 

Vorig artikelMartin Kok geliquideerd bij Boccaccio in Laren
Volgend artikelDode en zwaargewonde bij ongeval op A27