Steekpartij na verkeersconflict in Hilversum

HILVERSUM – Aan de Hilvertsweg heeft tegenover Drogisterij Trekpleister vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Dat gebeurde vermoedelijk naar aanleiding van een verkeersconflict tussen twee automobilisten. Ondernemers hebben er weinig van gemerkt maar hoorden wel veel getoeter op straat. Volgens een omstander is er iemand in zijn rug gestoken. Het slachtoffer is niet levensbedreigend gewond, meldt de politie. De politie heeft twee personen aangehouden. Foto’s : Bastiaan Miché

steekpartij-hilvertsweg-hilversum_02dec2016_5932-bastiaan-miche steekpartij-hilvertsweg-hilversum_02dec2016_5935-bastiaan-miche steekpartij-hilvertsweg-hilversum_02dec2016_5969-bastiaan-miche steekpartij-hilvertsweg-hilversum_02dec2016_5988-bastiaan-miche

Vorig artikelScooterrijdster zwaargewond na ongeval
Volgend artikelFilmpje opgedoken steekpartij Hilvertsweg