Oudere vrouw geslagen tijdens woningoverval in Hilversum

HILVERSUM – Dinsdagavond 15 november rond 20:00 uur kwam de melding dat er een oudere vrouw was overvallen in haar woning op de Radiostraat. Er werd aangebeld bij de vrouw en ze zag door het raam een man staan. De vrouw deed de deur open en direct stormde hij naar binnen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw meerdere malen werd geslagen. Nadat de vrouw op de grond lag, doorzocht de man het huis en ging er met een aantal spullen vandoor.

Meldingen verwarde man

Niet veel later kwamen er rond de Radiostraat verschillende meldingen over een verwarde man die in de buurt liep en overlast veroorzaakte. De meldingen kwamen onder andere uit de Ludenstraat, Johannes Geradtweg en de Snelliuslaan. Hier werd ook een Burgernetactie voor opgestart. Het signalement van deze man leek op de man die de vrouw had overvallen.

Signalement

Licht getinte man.
Tussen 20 en 30 jaar
Ongeveer 1.70 m a 1.75 m lang.
Slank postuur.
Geen gezichtsbeharing.

Uw tip!

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de woningoverval en de andere meldingen, en zoekt getuigen. In het bijzonder is de recherche op zoek naar mensen meer informatie hebben over de man die die overlast veroorzaakte. Heeft u iets gezien van de woningoverval? Of heeft u meer informatie over de verwarde man. Neem dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of meld het via www.politie.nl. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000 of www.meldmisdaad.nl.