Monument voor Dascha Graafsma onthuld

HILVERSUM – Vanmiddag is het monument voor Dascha Graafsma onthuld. Bij de spoorwegovergang aan de Maartensdijkseweg waren vrienden en familie samen gekomen om Dascha te herdenken. Vandaag was het precies een jaar geleden dat het 16-jarige meisje om het leven kwam, nadat ze was gegrepen door een trein. Het gedenkteken is gemaakt door twee vrienden.

Nieuwe Informatie
Over de doodsoorzaak van Dascha is nog steeds veel onduidelijkheid; maar het Openbaar Ministerie gaat er nog steeds vanuit dat het meisje zelfmoord heeft gepleegd. Dascha’s familie kan zich daar niet in vinden. 12 december zal er nieuwe informatie bekend worden gemaakt. De familie hoop dat de politie met deze nieuwe bevindingen het dossier moet heropenen.

monument-dascha-graafsma_28nov2016_4157-bastiaan-miche monument-dascha-graafsma_28nov2016_4148-bastiaan-miche monument-dascha-graafsma_28nov2016_4136-bastiaan-miche