Identiteit onbekende jongen gezocht

LANDELIJK – In een strafrechtelijk onderzoek van de politie zijn beelden aangetroffen van een onbekende jongen. Politie en Justitie vragen uw hulp om snel achter zijn identiteit te komen.

Rechercheurs denken dat het om een jongen gaat die op het moment van de foto’s waarschijnlijk ergens tussen de 4 en 9 jaar oud was. Hij kan dus nu inmiddels al ouder zijn. Het is een blanke jongen. Toen de foto’s gemaakt werden had hij een normaal postuur. Hij heeft een kenmerkend geultje tussen zijn neus en lippen. Bekenden van hem herkennen dat waarschijnlijk meteen. Hij heeft op het moment van de opnames nog een melkgebit. Het kan ook zijn dat u de plek herkent waar de foto’s genomen zijn door details.

Strafrechtelijk onderzoek

Het strafrechtelijke onderzoek rond deze beelden loopt overigens al lange tijd, en alle mogelijke pogingen door politie en justitie om de identiteit van de jongen te achterhalen zijn tot op heden nog op niets uitgelopen. Daarom is nu de stap gezet om uw hulp te vragen.

Tip de politie

Team Nationale Inlichtingen
079-3458999(gratis)
Meld Misdaad Anoniem
0800-7000(gratis)
Online Tip formulier