Bejaarde vrouw overvallen in woning Vreelandseweg

Loenen aan de Vecht – In de nacht van zondag 20 op maandag 21 november werd een bejaarde vrouw in haar woning aan de Vreelandseweg overvallen. Rond 04.00 uur zag de bewoonster dat er twee onbekende mannen in haar woning stonden. De twee waren in het donker gekleed en hadden hun gezicht bedekt. Ze bedreigden het slachtoffer met slagwapens en gingen er vervolgens met goederen vandoor.

Het bleek dat haar pinpas verdwenen was. Met die pinpas werd kort daarna gepind bij de ING bank aan de Buitenveer in Weesp en bij de ABN bank aan het Wilhelminaplein in Diemen. Dit moet tussen 05:15 uur en 05:45 uur zijn geweest.  Ook waren er sieraden uit haar woning meegenomen.

Onderzoek
De recherche startte direct een onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Heeft u in de nacht van zondag 20 op maandag 21 november iets opvallends gezien op of in de omgeving van de Vreelandseweg. Heeft u tussen 05:15 uur en 05:45 iets gezien in de omgeving van de ING-bank aan de Buitenveer en bij de ABN AMRO aan het  Wilhelminaplein in  Diemen ? Heeft  u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche van het district Utrecht-Oost via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.