Inval in Hilversumse coffeeshop

HILVERSUM –  De politie heeft woensdag rond half tien een inval gedaan bij coffeeshop De Professor aan de Kleine Drift in Hilversum. Politie in kogelvrije vesten forceerde een achterdeur naar de boven gelegen opslag van de coffeeshop. Ook in de coffeeshop zelf was de politie druk bezig met onderzoek. Aanleiding voor de inval was op basis van signalen dat er sprake zou zijn van overschrijding van de toegestane hoeveelheid verdovende middelen. Dit was meer dan de toegestane handelshoeveelheid. De drugs en een geldbedrag werden in beslag genomen. Ook werd er een verdachte aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het gaat om een 37-jarigeman uit Hilversum. Hij wordt verdacht van handel in verdovende middelen. De coffeeshop aan de Kleine Drift bestaat al 25 jaar. In Juli 2015 kreeg de coffeeshop zelfs een keurmerk van de gemeente Hilversum.
Foto’s : Bastiaan Miché16nov2016_0942-kopie 16nov2016_0955-kopie 16nov2016_0971-kopie

Vorig artikelDode gevonden in vijver Flat Kerkelanden
Volgend artikelOudere vrouw geslagen tijdens woningoverval in Hilversum