Brandweer zet zieke Sem in het zonnetje

HILVERSUM – Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol plezier. Voor Sem en zijn familie uit Huizen was het gisteren een dag vol verrassingen verzorgd door de Stichting Lach voor een Dag. Sem werd ’s morgens opgehaald door een limousine. Sem is groot fan van tv-held Brandweerman Sam. Op het programma stond dan ook een bezoek aan de musical in theater Gooiland. Na afloop had de brandweer van Hilversum zich verzamelt voor het theater. Sem kreeg van de brandweermannen een echte brandweerhelm een shirt en een goodiebag. Als klap op de vuurpijl mocht Sem een rondje meerijden in de echte brandweerauto. Ook zijn broertje mocht natuurlijk een rondje meerijden. De verwendag van de stichting werd afgesloten met pannenkoeken eten. Sem die sinds april 2015 in behandeling is voor leukemie was duidelijk onder de indruk van alles. Sam en zijn familie kunnen terugkijken op een geweldige dag. Foto’s : Bastiaan Miché 17okt2016_7618-kopie Brandweerman Sem in zonnetje gezet Brandweerman Sem in zonnetje gezet Brandweerman Sem in zonnetje gezet Brandweerman Sem in zonnetje gezet Brandweerman Sem in zonnetje gezet 17okt2016_7779-kopie Brandweerman Sem in zonnetje gezet