Gewapende man met bivakmuts aangehouden

HUIZEN – De politie heeft zaterdagmiddag op de Gemeenlandslaan een man met een bivakmuts aangehouden. Een omwonende had een in het zwart geklede man met een bivakmuts op zijn hoofd gezien en meldde dit direct bij de politie. De politie kwam daarop in actie en kon de man aanhouden. Diverse omstandigheden waaronder een wapen die de man bij zich droeg gaven aanleiding tot nader onderzoek. Daarom is de Gemeenlandslaan een tijdje afgesloten geweest voor het verkeer. Het onderzoek loopt nog, meer details kan de politie nu nog niet bekend maken.
Foto’s : Bob Awick
img_1323-kopie img_1336-kopie img_1357-kopie img_1370-kopie img_1374-kopie
Vorig artikelWietcriminelen moeten 1,24 miljoen terugbetalen
Volgend artikelHennepkwekerij ontdekt na aanhouding in Huizen