Wolkbreuk zet straten blank in Huizen

HUIZEN – Rond twee uur vanmiddag, tijdens een korte maar felle wolkbreuk, stonden de straten rondom de Driftweg weer aardig blank. Dit is een probleem wat zich al enige tijd voordoet bij zware regenval. Bij sommige woningen kwam het water tot aan de drempels maar gelukkig hielden ze het wel droog. De brandweer heeft de weg aan beide kanten afgesloten voor verkeer. Hierna hebben zij de putdeksels in de straat geopend zodat het water beter weg kon stromen. De gemeente heeft met veegmachines de straat schoongemaakt. Een auto moest door Bergnet worden afgesleept, deze viel uit toen deze door het water reed. Ook in Bussum stonden meerdere straten blank.

IMG_6797

IMG_6827

IMG_5184

IMG_6861IMG_5204
Ook in Bussum kwam de brandweer in actie
Ook in Bussum kwam de brandweer in actie