Vlogger aangehouden na gooien ei NS-medewerkster

BUSSUM – Op dinsdag 31 mei deed een NS-medewerkster aangifte, nadat een man een ei kapot had geslagen op haar hoofd. Rond 17.10 uur kwam een melding van een conductrice die een ei op haar hoofd had gekregen. De vrouw vertelde aan agenten dat zij aan het werk was bij station Bussum-Zuid, toen een man naar haar toe kwam die om informatie vroeg. Nadat zij hem van een antwoord had voorzien, sloeg de man ineens een ei kapot op haar achterhoofd en liep vervolgens weg. De geschrokken vrouw belde direct de politie. Een getuige herkende de man en kon de agenten van informatie voorzien, waarna de politie een onderzoek instelde. Op donderdag 2 juni kwam de verdachte zich melden op het politiebureau. De 18-jarige man uit Bussum werd aangehouden en verhoord. Hij heeft een dagvaarding gekregen en zal zich op een later moment moeten verantwoorden bij een rechter.

PRANK!
De verdachte blijkt de Bussumse vlogger Seif te zijn en wilde een PRANK uithalen. De vlogger vond het nodig het filmpje online te zetten van zijn ” heldendaad”. Hij vraagt in de beschrijving nog even of iedereen heeft genoten van deze prank. Dagelijks krijgt ov-personeel te maken met agressie en intimidatie.¬†Personen met een publieke taak moeten ongestoord hun werk kunnen uitvoeren.

Excuses