Ravage na botsing met geparkeerde auto’s

HILVERSUM – Woensdagmiddag zijn diverse geparkeerde auto’s aan de Simon Stevinweg zwaar beschadigd geraakt door een aanrijding. Een busje van de post waarvan de bestuurder onwel raakte ramde een geparkeerde auto. Door de enorme klap waarmee dit gepaard ging schoot een van de geparkeerde auto’s door en ramde een derde geparkeerde wagen. Deze schoot weer door naar de vierde auto. Bij het laatste voertuig viel de schade mee. De overige voertuigen moesten allemaal worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. De bestuurder van het busje is gecontroleerd door het ambulance personeel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Volgens buurtbewoners ging de aanrijding met een flinke klap gepaard. IMG_6672IMG_6685IMG_6690 IMG_66808    IMG_6695 IMG_67111 IMG_6721 IMG_6738