Ravage na grote brand goed zichtbaar

HILVERSUM – De brand die woensdagmorgen ontstond in een aanbouw achter een pand aan de Neuweg heeft voor flink wat schade gezorgd. Een trieste aanblik in de winkel Onze Kraampjes hier is de schade het grootst. De winkel die pas een jaar open was is een grote ravage. Bij overige panden o.a. het voormalige Café Tante Klaar valt de schade mee. De technische recherche heeft vanmorgen sporenonderzoek gedaan, de oorzaak van de brand zou een gaslek zijn meld de politie. Stichting Salvage was vanmiddag druk in de weer met een aantal calamiteitenbedrijven.

SALVAGE
Salvage is er voor de eerste hulp na brand. Salvage biedt na een brand persoonlijke hulpverlening, zet de schadebeperking in gang en treedt op als zaakwaarnemer en centraal aanspreekpunt. Salvage schakelt ook de calamiteitenbedrijven in voor bijvoorbeeld het wegpompen van bluswater, het dichttimmeren van ramen en deuren, het verdrijven van stank of het in veiligheid brengen van eigendommen. Voor meer informatie : www.stichtingsalvage.nl

IMG_8257IMG_8272IMG_8287IMG_8269IMG_8285IMG_8266IMG_8253

Vorig artikelDame met rollator geschept in Naarden
Volgend artikelOngeval op Loosdrechtsedijk