Gewonde bij woningbrand in Huizen

HUIZEN – Bij een woningbrand aan de Melkweg is vanmiddag een persoon gewond geraakt. Bij aankomst van de brandweer kwamen de rookwolken uit beide kanten van de woning waarop direct werd opgeschaald naar middelbrand. De brandweer had het vuur in de keuken van de woning snel onder controle. De bewoonster had rook in geademd en een deel van haar kapsel was verschroeid. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak is nog niet bekend. Door de brand en de daarbij vrijgekomen rook is flinke schade in de woning ontstaan. De woning is daarom onbewoonbaar verklaard. De omliggende woningen waren tijdens de brand ontruimd. De bewoners hiervan konden na enige tijd terug naar hun woningen.

IMG_4118 IMG_4122 IMG_4162 IMG_4171 IMG_4178IMG_4194 IMG_4204