Foto schutter geliquideerde Ronald Bakker

HUIZEN – Het programma Opsporing Verzocht besteden dinsdagavond aandacht aan de moord op Ronald Bakker uit Huizen. Op woensdagavond 9 september 2015 werd de 59-jarige Ronald Bakker op de Rendier in Huizen geliquideerd. Bakker werkte voor de Spyshop in Nieuwegein. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden: de vermoedelijke schutter en de man die het slachtoffer vanuit de Spyshop naar huis achtervolgde.

Schutter 

De schutter, een motorrijder, is na de liquidatie, met hoge snelheid geflitst op de A27. Belangrijkste vragen: Wie heeft er meer informatie over de motorfiets in combinatie met de bestuurder? Wie legt er een link tussen het signalement van de schutter en de bewuste motorfiets? En wie weet er meer over het motief van de moord?

TIPS
Team Nationale Inlichtingen 079-3458999 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Huizen – Liquidatie Ronald Klaas Bakker (59) op de Rendier