Inzittenden vluchten na ongeval op A1

BLARICUM – Bij een eenzijdig ongeval op de A1 ter hoogte van de afslag Gooi-Noord zijn de inzittenden op de vlucht geslagen. De bestuurder van de snelle BMW had waarschijnlijk de afslag gemist en is daarbij op de het puntstuk van de vangrail gebotst. De inzittenden van het voertuig waren nergens te bekennen. De politie heeft de wagen onderzocht in de achterbak werd een grote hoeveelheid contant geld aangetroffen. De auto is door Bergnet zodanig weg getakeld dat sporen van vingerafdrukken en DNA veiliggesteld zijn. Vermoedelijk is de auto betrokken bij criminele activiteiten de politie zal dit verder onderzoeken. De afrit van de A1 is geruime tijd afgesloten geweest.

IMG_4975 IMG_4979 IMG_4983 IMG_5005 IMG_5015

 

Vorig artikelAuto tegen vangrail op A27
Volgend artikelInbrekers aangehouden met inbrekerswerktuigen in Hilversum