Politie vindt automatische vuurwapens bij moordonderzoek Huizen

HUIZEN – De recherche heeft dinsdag 12 april bij doorzoekingen in verband met de moord op Ronald Bakker wapens, waaronder automatische vuurwapens, in beslag genomen. In het onderzoek naar de moord op Ronald Bakker heeft de recherche op dinsdag 12 april een aantal doorzoekingen verricht op verschillende locaties in de omgeving van Utrecht. Bij een van de locaties zijn wapens, waaronder enkele automatische vuurwapens, en munitie gevonden. Op dezelfde locatie zijn er verder nog verdovende middelen, twee gestolen voertuigen, een peilbaken en een grote hoeveelheid contant geld in beslag genomen. De recherche onderzoekt of deze goederen in verband kunnen worden gebracht met het de moord op Ronald Bakker.
Verdachte
De 33-jarige verdachte uit Nieuwegein zit nog steeds vast op verdenking van het doodschieten van Ronald Bakker. Vandaag zal hij worden voorgeleid bij de de rechter-commissaris. Het onderzoek is nog in volle gang.

IMG_0530Md