Man met geweld beroofd van zijn auto in Baarn

BAARN – Op zondagavond 17 april werd een man onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp beroofd van zijn auto. Er werden vijf verdachten aangehouden en de politie onderzoekt de zaak. Rond 21.55 uur kwam een melding van een vechtpartij aan de Hilversumsestraatweg. Agenten gingen erheen en troffen een groep personen aan, die niet meer aan het vechten was. De agenten hoorden van beide partijen de verhalen aan, waaruit bleek dat een auto was gestolen. De eigenaar was hierbij bedreigd met een mogelijk vuurwapen. De agenten stelden een kort onderzoek in, waarna er in totaal vijf mannen, in de leeftijd van 21-45 jaar, werden aangehouden. Zij werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Even later werd de gestolen auto teruggevonden in Lage Vuursche. Deze werd in beslag genomen en de recherche onderzoekt de zaak.