Bewoonster gewond bij woningoverval

GROENEKAN – Donderdagmiddag 14 april werd een bewoonster in haar woning overvallen aan de Nieuwe Weteringenseweg. De daders gingen er met buit vandoor. Rond 16.40 uur werd bij de vrouw aangebeld door twee mannen. Ze bedreigden haar met een wapen en gingen de woning in. Met buit gingen ze er vervolgens vandoor. Ze zouden zijn weggereden in een klein model auto, mogelijk een Ford Fiesta of een Daewoo Matiz. Agenten zochten in de omgeving, de verdachten werden niet gevonden. De vrouw raakte lichtgewond en werd ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken.

Getuigen
Het zou gaan om twee mannen met een blanke huidskleur, tussen de 25 en 30 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Ze hadden blauwe jassen en broeken aan en hadden een petje op.Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over de overval, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche via 09008844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000