Arrestatieteam doet inval in Hilversum

HILVERSUM – Omstreeks half zeven werd de politie gebeld door een verontruste buurtbewoner van de Hilvertsweg. Deze zag iemand voor het raam staan met een kogelvrij vest aan en een automatisch vuurwapen in zijn handen. De politie was in de eerste instantie met veel vertoon in de wijk aanwezig. Daarna hebben zij zich terug getrokken wel bleven er undercover politie rondom de woning. Op de achtergrond bij de Clemenskerk aan de Bosdrift heeft het arrestatieteam zich klaargemaakt voor een inval. Omstreeks half negen heeft het AT de inval gedaan. Bij de inval werden afleidingsexplosieven gebruikt. Door de knallen kwamen veel bewoners naar buiten om een kijkje te nemen.  Tijdens de doorzoeking in de woning werd het wapen aangetroffen. Het bleek te gaan om een imitatiewapen dat niet van echt te onderscheiden was. Een 23-jarige verdachte zit vast.

IMG_7213IMG_7221mIMG_7287 IMG_7293CX6I6536 CX6I6543