Aanhoudingen na achtervolging

HILVERSUM/ALMERE – Gisteravond 6 april is een 29-jarige eigenaar van een auto vlakbij een tankstation op de Strubbenweg gewond geraakt toen zijn auto werd gestolen. De gestolen auto werd gespot door politieagenten en na een achtervolging wisten zij twee verdachten aan te houden. Rechercheurs startte een onderzoek en zijn op zoek naar getuigen.

Die avond rond 23.00 uur werd het slachtoffer meerdere malen in het gezicht geslagen en gingen onbekende mannen er vervolgens met zijn auto vandoor. Na de melding spotten politieagenten het voertuig met nog een auto die er mogelijk bij betrokken was. De achtervolging werd ingezet. Beide voertuigen werden aangetroffen in Hilversum. In één van de voertuigen zaten twee personen, een 21-jarige man uit Hilversum en een 23-jarige man afkomstig uit Bussum, die direct werden aangehouden. Deze twee verdachten zitten nog vast. Het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis om aan zijn verwondingen geholpen te worden.

Uw tip!

Ondanks dat er twee verdachten zijn aangehouden, wil de recherche meer informatie hebben over deze gewelddadige diefstal. Bent u getuige geweest en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met de recherche Almere via 0900-8844 of bel anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0700-8000.