Woningbrand aan de Bakkerstraat in Hilversum

HILVERSUM – In een woning aan de Bakkerstraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een brand gewoed. Het vuur ontstond rond twee uur. De bewoner zou niet meer in staat zijn om de woning zelfstandig te verlaten, aangezien de brandhaard beneden was en er inmiddels al veel rookontwikkeling in de woning was ontstaan. De bewoner is door het snelle optreden van de brandweer zonder letsel uit de woning bevrijd. De brand ontstond in een wasdroger naast de voordeur die vermoedelijk oververhit is geraakt en in brand is gevlogen. Door rookmelders in de woning, konden de hulpdiensten tijdig worden gealarmeerd en is erger voorkomen.

_MG_7352 _MG_7360 _MG_7400 _MG_7425 _MG_7454 _MG_7493IMG_7505

Vorig artikelVerwarde man aangehouden Bakkerstraat Hilversum
Volgend artikelFiets breekt doormidden bij ongeval