Brand in woning met rietenkap in Loosdrecht

LOOSDRECHT – Aan de Oud-Loosdrechtsedijk heeft vrijdagavond brand gewoed in rietgedekte woning. De brandweer rukte met groot materiaal uit om de brand te bestrijden. Ook het Gooise rietteam was snel ter plaatse voor bijstand. Met veel inzet heeft de brandweer de woning gedeeltelijk kunnen redden. Door de harde wind die vanaf de Loosdrechtse plassen kwam had de brandweer moeite met de brand. Er waren mensen in de woning aanwezig toen de brand uitbrak. Deze wisten allemaal veilig naar buiten te komen. De bewoners worden momenteel opgevangen door hun buren. Over de oorzaak is nog niets bekend.

IMG_2541 IMG_2617 IMG_2633IMG_2531 IMG_2535IMG_2762 IMG_2769 IMG_2795

Vorig artikelBotsing tussen fietser en scooterrijder
Volgend artikelRavage na eenzijdig ongeval in Muiderberg