Vechtpartij bij voetbalclub in Bussum

BUSSUM – Zondagmiddag heeft er een vechtpartij plaatsgevonden bij voetbalclub Allen Weerbaar aan de Zanderijweg. Volgens een getuigen ging het er hard aan toe op het veld. Bij de kleedkamers zou het wederom fout zijn gegaan. De politie kwam met acht politiewagens ter plaatsen. De tegenpartij van Allen Weerbaar kon hierna veilig het complex verlaten en huiswaarts keren.  Het is nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Allen Weerbaar voetbalde tegen DSO/Ultrajectum. Afgelopen november werd een duel tussen de twee ploegen ook al gestaakt nadat spelers van de Utrechtse club de scheidsrechter bedreigden

IMG_9332IMG_9334

Vorig artikelFlinke klapper bij Esso Eemakker
Volgend artikel(VIDEO) Kijkje achter de schermen achtervolging door het Gooi