Jongen bestolen van geld in Kortenhoef

KORTENHOEF – Zaterdagavond 12 maart werd een jongen met geweld bestolen van zijn geld op de Kerklaan. De recherche zoekt getuigen.

Rond 21.15 uur stond een 16-jarige jongen uit Hilversum samen met een vriend op de brug van de Kerklaan/Koninginneweg toen er twee onbekende jongens op hen af kwamen lopen. De Hilversummer werd vastgegrepen door één van hen en geslagen op zijn hoofd. Hij gaf zijn geld af waarna de twee onbekende jongens wegliepen over de Koninginneweg in de richting van Ankeveen.

Uw tip!

De verdachte die het geweld gebruikte heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 18-20 jaar oud en tussen de 1.90 en 1.95 meter lang. Hij heeft kort opgeknipt haar en een stoppelbaard. Hij droeg een groene korte jas met gele lintjes mogelijk van het merk Parajumper, een spijkerbroek en donkere schoenen met witte zolen. De tweede verdachte heeft een blanke huidskleur met grote ogen. Hij droeg een donkere korte jas, een spijkerbroek en donkere schoenen.

 

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Bent u getuige geweest van de beroving? Heeft u informatie over de daders? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Belt u dan met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via 0800-7000 of via M-online.