Gewelddadige inbrekers

HILVERSUM – Op de Frans van Mierislaan heeft een bewoonster op zaterdag 12 maart klappen gekregen van twee inbrekers. De vrouw betrapte de twee mannen omstreeks 02.45 uur in haar slaapkamer. De geschrokken vrouw begon te gillen om hulp en werd daarop geslagen door de inbrekers. Deze vluchtten vervolgens weg. Ter plekke werden de verdachten niet meer aangetroffen. De vrouw hield een paar flinke blauwe plekken over aan het voorval. Vermoedelijk is er uit de woning niets gestolen. De technische recherche heeft sporenonderzoek verricht en enig bewijs veiliggesteld.

Signalement daders

Twee mannen, spraken accentloos Nederlands, ongeveer 1.75 – 1.80 m lengte. Zij droegen donkere jassen en hadden capuchons over het hoofd. Getuigen of personen met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.