Rollybus tegen boom in Eemnes

EEMNES – Een busje met mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking is in Eemnes tegen een boom beland, nadat de chauffeur onwel was geworden. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Het gebeurde tegenover het oude raadhuis op de Wakkerendijk in Eemnes. Het busje raakte van de weg en reed verschillende paaltjes om. Uiteindelijk kwam het voertuig tegen een boom tot stilstand. Behalve de chauffeur zaten twee passagiers in het busje: een vrouw in een rolstoel en een man met een verstandelijke handicap. Alleen de bestuurder is lichtgewond geraakt aan zijn hoofd, bleek uit controle door het opgetrommelde ambulancepersoneel. Het busje raakte flink beschadigd en is afgesleept.
IMG_7221s IMG_7233s IMG_7243s

Vorig artikelUitslaande woningbrand in Huizen
Volgend artikelVeroordeling in zaak illegaal pokertoernooi Bussum