Hilversummer aangehouden na steekpartij met 4 gewonden

LISSE – Een 24-jarige man uit Hilversum is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een steekpartij in een sporthal in Lisse. Bij het incident raakten 4 mensen gewond tijdens het feest Avondje Uit in Lisse.  Omstreeks 00.45 uur werd de vechtpartij gemeld bij de politie. Ter plaatse bleek dat de drie mannen en een vrouw steekwonden hadden opgelopen bij de ruzie. Zij werden voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

Hilversummer aangehouden
Op aanwijzingen van omstanders werd een 24-jarige man uit Hilversum aangehouden. Bij hem werd een mes aangetroffen en in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich te melden bij de politie via 0900 – 8844.