Tiener onzedelijk betast in Laren

LAREN – Dinsdagavond 22 december werd een 14-jarig meisje onzedelijk betast op het Tabakspaadje door een onbekende man. De recherche zoekt getuigen.

Rond 21.00 uur fietste het meisje samen met een vriend over het Tabakspaadje toen ze daar een onbekende man tegenkwamen. Uit het niets pakte de man het meisje vast en betaste haar over haar lichaam. Vervolgens liep de man weg over de Jordaan in de richting van de Melkweg. Even later zagen de twee de man weer aan komen lopen, vanaf de Melkweg het Tabakspaadje in. Hij ging achter een boom staan terwijl de twee hun ouders inschakelden. De man liep vervolgens weg. Niet veel later zagen ze een kleine, lage, mogelijk beige-oranje achtige auto hard wegrijden in de richting van de Melkweg, maar zagen niet of de man in de auto zat.

Getuigen gezocht
De recherche startte een onderzoek wat nog niet geleid heeft tot de identiteit van de verdachte en vraagt getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, zich te melden. De man heeft een blanke of licht getinte huidskleur, is tussen de 20 en 25 jaar met een breed postuur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang, heeft lichte ogen, donker haar in stekels en donkere wenkbrauwen. Hij droeg die avond een joggingbroek met veel zakken die groen/grijs van kleur was.

Iedereen die informatie heeft over deze aanranding en/of weet wie de verdachte is, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche afdeling zeden in Hilversum of de wijkagent in Laren, via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Datum
De politie komt vandaag 11-01-2016 pas met deze informatie naar buiten.

Vorig artikelGewonde bij aanrijding winkelcentrum Kerkelanden
Volgend artikelBrandwonden bij woningbrand in Hilversum